ингредиенты
мука, 3-4 стакана,
яйца 2 шт.,
Сметана 300 г,
маргарин, 125 г
сгущенка вареная, 7 ст. Л.
Мед, 3 ст. Л. + мед для крема
Сахара, 1 стакан.
Сода 1 ч.л.
Уксус 1 ст. Л.
Ingredients:
Flour, 3-4 glass
Eggs 2 pcs
Sour cream 300g
Margarine 125g
Boiled condensed milk 7 tbsp
Honey 3 tbsp + honey for the topping cream
Sugar 1 glass.
Soda 1 tsp
Vinegar 1 tbsp
Recipe II Русские Пельмени Russian Dumplings / Pelmeni Coming soon!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Version 1
Рецепт
Для теста:
мука 4 стакана : 2
молоко 100 мл : 50
вода 100 мл : 50
яйцо 1 шт : 1
соль 1 ч.л. : 0,5 - 1
Для начинки:
свинина (с жирком) 600 г : 300
говядина 400 г : 200
лук репчатый 3 шт : 1-1.5
соль крупная 1-1,5 ч.л. : 0.5 - 1
свежемолотый перец
For the dough:
flour 4 cups: 2
milk 100 ml: 50
water 100 ml: 50
egg 1 pc: 1
salt 1 tsp : 0.5 - 1
For the filling:
pork (with fat) 600 g: 300
beef 400 g: 200
(or just beef with some fat)
onions 3 pcs: 1-1.5
coarse salt 1-1.5 tsp : 0.5 - 1
freshly ground pepper
flour 4 cups: 2
milk 100 ml: 50
water 100 ml: 50
egg 1 pc: 1
salt 1 tsp : 0.5 - 1
For the filling:
pork (with fat) 600 g: 300
beef 400 g: 200
(or just beef with some fat)
onions 3 pcs: 1-1.5
coarse salt 1-1.5 tsp : 0.5 - 1
freshly ground pepper
Version 2
Рецепт:
Тесто:
Мука – 600-650 гр.
Соль – 1 ч.л.
Вода – 190 мл.
Растительное масло – 60 мл.
Яйца – 2 шт.
Фарш:
Фарш – 600гр.
Луковица – 2 шт.
Чеснок – 3-4 зуб.
Вода – 70 мл.
Соль – 1ч.л.
Dough:
Flour - 600-650 gr.
Salt - 1 tsp
Water - 190 ml.
Vegetable oil - 60 ml.
Eggs - 2 pcs.
Stuffing:
Ground meat - 600g.
Onion - 2 pcs.
Garlic - 3-4 tooth.
Water - 70 ml.
Salt - 1 tsp
Flour - 600-650 gr.
Salt - 1 tsp
Water - 190 ml.
Vegetable oil - 60 ml.
Eggs - 2 pcs.
Stuffing:
Ground meat - 600g.
Onion - 2 pcs.
Garlic - 3-4 tooth.
Water - 70 ml.
Salt - 1 tsp
Recipe III
No comments:
Post a Comment